Wednesday, November 28, 2018

Szájsebész Által Végett Fogpótlás a Jobb Életminőség Visszaállításáért

A fogpótlás a szájsebész fontos eszköze egy jobb életminőség visszaállítására

A fogászati problémákkal küzdőknek nem szabad elkeseredniük, mert a szájsebész csaknem tökéletes megoldást kínál, ami nem más, mint a fogpótlás. A jelenlegi modern módszerekkel és eszközökkel az eredetihez nagyon hasonló műfogsor készíthető, akár kivehetős, akár rögzített, beragasztott formában. A fogpótlás jelenthet egyetlen fogat, hidat vagy akár teljes alsó és felső fogsort.


Sajnálatos módon, az emberek túlnyomó része a végletekig halogatja fogászati problémáinak megoldását, pedig mindenkinek meg kellene értenie, hogy minél tovább halogat, annál komolyabb beavatkozásra lesz szükség. Ezért saját érdeke, hogy mielőbb megnézhesse fogazatát egy fogorvos vagy szájsebész. Az időben történő kezelés azt jelentheti, hogy csak egy tömés szükséges, míg a halogatás azt, hogy fogpótlás válik szükségessé, amit szájsebész végezhet.

A DENT ELITE fájdalommentes fogászat, az egyéb modern kezelési módszereken túl, fogászati beavatkozások túlnyomó többségében un. Non-Invasive* beavatkozást alkalmaz, ami rendkívül kíméletes eljárás.

A hiányos, rossz fogazat nem csak higiénia szempontból jelent problémát, például, hogy csak a kezünket a szánk elé téve merünk mosolyogni. Ennél sokkal aggasztóbb a rossz fogazat egészségre gyakorolt negatív hatása, ami az esetleges fogpótlás szükségessé válásán túl, akár szájsebész beavatkozást is igényelhet. Arról nem is beszélve, hogy akár súlyos szövődmények kialakulásához is vezethet.

Néhány fontos érv, miért érdemes a fogorvoshoz fordulni:

– A szervezet számára létfontosságú az egészséges fogazat, mert ennek hánya súlyos betegségek előidézője lehet.

– A DENT ELITE széles körben ajánlott fogászati kezeléseit a ma elérhető legmodernebb eszközökkel és módszerekkel végzi.

– Az általunk végzett fogászati kezelésekre dupla garanciát vállalunk.

– Minden páciens részére egyénre szabott kezelési tervet készítünk.

– Egy gyönyörű, az eredetihez nagyon hasonló fogsor kellemes benyomást kelt és kiemelkedő esztétikai hatást biztosít.

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön számára szükséges lenne fogpótlás, szívesen látjuk egy ingyenes, semmire nem kötelező személyes konzultációra, ahol minden kérdésére korrekt választ kaphat. A DENT ELITE szájsebész kollégái örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Amennyiben további kérdései lennének kérjük lépjen velünk kapcsolatba.


A non-invazíve beavatkozás során nem történik vágás, nem kerül sor sebek ejtésére, a lehető legkisebb felületen történik a szövetekbe történő behatolás. Nincs műtéti feltárás, így elmaradnak az ezekkel járó kellemetlenségek.

Referencia blog: https://dentelitehungary.wordpress.com/2018/11/29/szajsebesz-altal-vegett-fogpotlas-a-jobb-eletminoseg-visszaallitasaert/

No comments:

Post a Comment